BOB software

Boekhouding en Commercieel beheer werken naadloos samen

Eenvoudiger Beheer van uw boekhouding en financiën

Volg uw verkopen, uitgaven en winst op en analyseer snel de resultaten van uw bedrijfsactiviteiten door middel van duidelijke rapporten.

Automatiseer een deel van uw administratie

Verhoog uw productiviteit doordat uw boekhoudsoftware het merendeel van uw taken overneemt, zoals de btw-aangifte, het afpunten van uw rekeninguittreksels en het opmaken van terugkerende facturen. Zo kan u zich volledig concentreren op de groei van uw onderneming.

Modulaire opbouw, u installeert enkel wat u nodig heeft.

Kies enkel de modules en functionaliteiten die u echt nodig heeft en verkrijg zo een pakket dat echt aangepast is aan uw activiteit. Sage BOB zal u ook blijven bijstaan wanneer uw behoeftes later verder evolueren.

Alle correcte wettelijke documenten beschikbaar.

Maak uw officiële documenten aan volgens de wettelijke normen en verstuur ze direct naar de juiste diensten. Sage BOB respecteert zowel de Belgische als de Luxemburgse wetgeving.

Open systeem, verbonden met de wereld

Gebruik uw boekhoudsoftware van op afstand en deel uw gegevens eenvoudig met uw klanten en leveranciers. Geniet bovendien van de tools die verbonden zijn met Sage BOB, zoals CompanyWeb, CodaBox en EMAsphere, om uw boekhouding nog beter te beheren.

Al uw gegevens in realtime beschikbaar.

Verkrijg wanneer u dat wil een overzicht van uw boekhouding, zodat u steeds efficiënte en gepaste beslissingen kan nemen.