BOB software

De BOB-software van SHARE, uit Aarschot, laat boekhouding en commercieel beheer naadloos samenwerken. In deze moderne tijden willen we onze tijd niet verspillen aan administratie die sneller verwerkt kan worden door software. Kies ervoor om te boekhouden met Sage BOB-software als u sneller en efficiënter te werk wilt gaan.

Eenvoudiger beheer van uw boekhouding en financiën dankzij de BOB-software

Kies voor boekhouden met BOB en volg uw verkopen, uitgaven en winst op en analyseer snel de resultaten van uw bedrijfsactiviteiten door middel van duidelijke rapporten./p>

Automatiseer een deel van uw administratie

Automatiseer een deel van uw administratie en verhoog uw productiviteit. De Sage BOB-software neemt het merendeel van uw taken over, waaronder uw btw-aangifte, het afpunten van uw rekeninguittreksels en het opmaken van terugkerende facturen. Door het boekhouden met BOB kunt u zich volledig concentreren op de groei van uw onderneming.

Modulaire opbouw: installeer enkel wat u nodig heeft

Kies enkel de modules en functionaliteiten die u echt nodig heeft bij het boekhouden met BOB en verkrijg zo een pakket dat echt aangepast is aan uw activiteit. De Sage BOB-software zal u ook blijven bijstaan wanneer uw behoeftes later verder evolueren.

Alle correcte wettelijke documenten beschikbaar

Maak uw officiële documenten aan volgens de wettelijke normen en verstuur ze direct naar de juiste diensten. De Sage BOB-software respecteert zowel de Belgische als de Luxemburgse wetgeving.

Open systeem, verbonden met de wereld

Gebruik de Sage BOB-software van op afstand en deel uw gegevens eenvoudig met uw klanten en leveranciers. Geniet bovendien van de tools die verbonden zijn aan de Sage BOB-software, zoals CompanyWeb, CodaBox en EMAsphere, om uw boekhouding nog beter te beheren.

Al uw gegevens in realtime beschikbaar.

Kies voor boekhouden met BOB en verkrijg een overzicht van uw boekhouding wanneer u dat wil, zodat u steeds efficiënte en gepaste beslissingen kan nemen.

Stel ons gerust al uw vragen over boekhouden met BOB

Bij SHARE, uit Aarschot, zijn we vooral bekend om onze traditionele tikklokken. Het gaat hier om digitale tikklokken met een kaartsysteem. Voor verdere vragen over onze producten of boekhouden met BOB mag u altijd contact met ons opnemen. Dat kan onder andere via het online contactformulier, of e-mail gerust naar info@share.be of bel naar het nummer 016 56 06 42.