Tikklokken

Voor kleine ondernemingen blijft een tijdsregistratiesysteem met een elektronische tikklok via de computer kopen vaak een zware investering. Een eenvoudige en goedkope oplossing kan geboden worden door de traditionele tikklokken met kaarten. SHARE biedt een gamma van enkele kleinere modellen aan als aanvulling op onze Winprik-toepassing.

De standaard tikklok voor kleine en middelgrote ondernemingen

Als u een traditionele tikklok wilt kopen met een duidelijk leesbaar digitaal display, zit u goed bij SHARE, uit Aarschot. Het tikkloksysteem werkt met tweezijdige tikkaarten, die u per 100 stuks bij ons kunt kopen. We raden aan om één kaart per medewerker per maand te gebruiken. Een groot voordeel aan dit standaardmodel is dat het automatisch omschakelt van zomer- naar winteruur. We geven u graag nog enkel specificaties mee die essentieel zijn bij het kopen van een tikkloksysteem:  

  • ·         Manuele instelling IN/UIT (automatische kolomverplaatsing mogelijk)

    ·         6 Kolommen per dag

    ·         Aansluiting: 220 V

    ·         Kostprijs: € 295 (excl. 21% BTW)

 

Enkele handige opties

Als u ervoor kiest om bij SHARE, uit Aarschot, een traditionele tikklok te kopen, is het handig om te weten dat u bij ons ook alle benodigdheden voor uw tikkloksysteem kunt verkrijgen. Zo bieden we tikkaarten aan per 100 stuks tegen € 12. Indien gewenst, kunt u bij ons ook een kaartrekje kopen tegen €38. Daar kunnen 20 kaarten op. We bieden ook de optie aan om uw product te transporteren via de post tegen €15.

Universele tijdsregistratieklok

Dit apparaat drukt op elk vlak papier en/of karton. Het kan zowel werken met een tijdsindeling van 60 of 100 minuten. Daarbij kunt u rekenen op een duidelijke aanduiding op het printvenster. De universele tijdregistratieklok is zeer populair in kleine werkshops, zoals garages. Ook bij dit apparaat hoeft u niet zelf het uur aan te passen naar zomer-of winteruur, want dat gebeurt automatisch. De kostprijs van de universele tijdsregistratieklok bedraagt € 340. Ook hier rekenen we € 15 aan voor transport. Al onze prijzen zijn exclusief 21% BTW. De kost voor Recupel bedraagt € 1.

Vraag ons gerust om meer informatie

Voor u onze traditionele tikklok gaat kopen, raden we aan om wat meer te lezen over onze Winprik-toepassing, die we standaard gebruiken bij onze tikkloksystemen. Voor verdere vragen over het kopen van een tikkloksysteem of over ons tijdsregistratiesysteem mag u altijd contact met ons opnemen. Dat kan onder andere via het online contactformulier. Mailen naar info@share.be of bellen op het nummer 016 56 06 42 zijn ook opties.